Koekjesverkoop

Doordat het alom bekende virus nog steeds welig rond tiert, is het niet mogelijk om “het ontbijt” veilig te laten door gaan. We voorzien daarom een kwalitatieve koekjesverkoop. De koekjes worden aangeboden in hersluitbare dozen en blijven daardoor overheerlijk. De houdbaarheidsdatum varieert van 6 tot 12 weken. Eén doos kost € 7. Omdat de koekjes vers worden gebakken vragen wij om uw bestelling door te geven tegen ten laatste dinsdag 26 januari 14h00 (online) of 08h30 (op flyer). Deze worden dan meegegeven met een leerling van de school of thuis geleverd (enkel voor mensen die geen schoolgaande kinderen hebben) op 4 of 5 februari. Wij mochten ze alvast proeven en ze zijn overheerlijk.

Bestel nu online of via het strookje op onze flyer.

Jouw bestelling is definitief na ontvangst van betaling. Overschrijven op BE89 7510 0378 7585 met vermelding “KOEKJES+NAAM”.