3 september 2020

Na een lange ongewone zomervakantie ligt de rode loper weer klaar om bewandeld te worden door de VIP’s van onze school!

Aan alle kleuters en leerlingen,  WELKOM TERUG OP SCHOOL!

Net als alle voorbije jaren is er wel iets gewijzigd op onze school, maar dit jaar misschien net iets meer dan anders. Directie, leerkrachten, zorg- en ondersteunend personeel hebben de voorbije maanden dan ook veel bijgeleerd over de do en don’ts tijdens een coronapandemie. Maar wees gerust zij begeleiden ons zeker in het aanleren van de aangepaste gewoonten.

Door het opvolgen van hun tips zorgen we niet enkel voor onszelf, maar ook voor onze vriendjes, vriendinnetjes, mama’s, papa’s, opa’s,  oma’s, tantes en nonkels …

Het schooljaar ’20-’21 wordt er een schooljaar om nooit te vergeten!
Spring, loop, zing …. kortom geniet ervan met volle teugen!
Maar weet …  zit er eens iets tegen …. je bent nooit alleen en samen staan we sterker!

Beste, directie, leerkrachten, zorg- en ondersteunend personeel alvast bedankt voor jullie vurig enthousiasme om onze kinderen dagelijks bij te staan op hun weg naar hun volwassenheid.
De schoolraad