Schoolrestaurant

We willen dagelijks werk maken van een gezonde schoolomgeving daarbij is gezonde voeding en gezond eten erg belangrijk. Bij ons kun je elke middag een warme maaltijd nemen. Zelf je boterhammen meebrengen kan evengoed.

Onze warme maaltijden worden dagelijks vers geleverd door traiteur ‘De Wijngaard’. Dit cateringbedrijf zorgt voor:

• dagelijks bereide maaltijden met verse ingrediënten,
  • afwisselende, evenwichtige maaltijden,
  • uiterste zorg voor hygiëne, de strengste normen worden gehanteerd,
  • een keer per maand verse frietjes op school gebakken,
  • aandacht voor duurzaamheid

Kinderen die boterhammen eten kunnen soep, chocomelk, fruitsap, fristi of water krijgen. Mogen we vragen om de het lunchpakket te verpakken in een herbruikbare eetdoos. Zorg voor een geschikte portie. Ook in de eetdoos zien we graag een evenwichtige en gezonde maaltijd: wat fruit of groenten, niet enkel zoet beleg maar ook iets hartigs zoals kaas of vlees. Geef geen snoep of chocolade mee.

Menu voor de komende dagen

Maandag 26 februari 2018

• Juliennesoep
  • Weens filetgebraad, aardappelen en rode kool